Vladimir Bibić donacijom podržao rukometaše

Rukometni klub Kotor Varoš stigao je sinoć do prve pobjede u novoj sezoni Prve lige RS, a razloga za zadovoljstvo igrači i stručni štab imali su i uoči početka utakmice kada im je odbornik PDP-a u Skupštini opštine Kotor Varoš Vladimir Bibić uručio donaciju koja će pomoći u svakodnevnom funkcionisanju kluba.

Bibić je kao ličnu donaciju poklonio klubu lopte, a s obzirom da je i na poziciji direktora kotorvaroškog Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” obezbijedio je i sanitetski materijal i medicinsku opremu neophodnu klupskom ljekaru.

– Rukometni klub egzistira u teškim uslovima, ali uprkos tome ostvaruje zapažene rezultate i vjerno čuva tradiciju Kotor Varoša kao grada rukometa. Čuo sam za probleme sa kojima su se suočavali na početku sezone i ovo je moj skromni lični doprinos da stanje u klubu bude koliko-toliko poboljšano – rekao je Bibić za “Moj Kotor Varoš” poslije uručivanja donacije.

Stručni štab i rukometaši zahvalili su se Bibiću na pomoći, ističući da im je svaka podrška dobro došla jer je sport u Kotor Varošu u finansijskom i materijalnom pogledu na prilično niskim granama.

– Želim da se u ime kluba zahvalim Bibiću na donaciji koja će nam dobro doći s obzirom da je sezona tek počela. U pauzi između dvije sezone smo bili u zaista teškoj situaciji i nedostajala su nam osnovna sredstva za rad, ali smo uspjeli da stvorimo uslove kako bismo spremni dočekali početak prvenstva – kazao je za MKV trener kotorvaroških rukometaša Damjan Tepić.

Kotorvaroški rukometaši i stručni štab igraju i rade iz čiste ljubavi prema sportu i zbog odlične promocije grada zaslužili su mnogo veću podršku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*