VIDEO: Reprezentativac Srbije poziva na turnir u Zabrđu

Reprezentativac Srbije u futsalu Marko Perić pozivao jeljubitelje malog fudbala da budu dio tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Zabrđu.

Perić je jedan od najboljih futsalera koje je Srbija imala, a i prošle godine je bio podrška organizatorima turnira u Zabrđu.

Do početka memorijalnog turnira koji će biti igran u čast tragično preminulog Dejana Kršića Krše ostala su tri dana, a u toku su prijave ekipa.

Organizatori turnira, koji će biti održan 30. maja do 2. juna, obavljaju posljednje pripreme, a već stižu i prve prijave ekipa. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 80 KM po ekipi, a organizatori su obezbijedili nagradni fond vrijedan 1.800 KM.

Ekipe mogu da se prijave do 29. maja u 20 časova kada će biti obavljen i žrijeb. Prvog dana turnira na programu je grupna faza, dan kasnije utakmice osmine i četvrtfinala, a 2. juna je finalno veče kada će biti poznat pobjednik.

Kršićevi rođaci i prijatelji su odlučili da ulože napore da turnir kojeg je godinama uspješno organizovao opstane, a time i sjećanje na velikog zaljubljenika u fudbal. Kršić je nastradao u avgustu prošle godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u njegovom voljenom Zabrđu.

Marko Perić, reprezentativac Srbije u futsalu vas poziva da dođete na 8.tradicionalni turnir u malom fudbalu "Zabrđe 2019", koji ove godine ima i memorijalni karakter… 💪💪💪

Gepostet von Turnir Zabrđe-Kotor Varoš am Montag, 27. Mai 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*