VIDEO: Najveći talenat Crvene zvezde poziva ljubitelje fudbala u Zabrđe

Tradicionalni turnir u malom fudbalu u Zabrđu bliži se početku, a u klub prijatelja ove sportske manifestacije uključio se i jedan od najboljih mladih fudbalera Srbije i najveći talenat beogradske Crvene zvezde Dejan Joveljić.

Joveljić je pozvao ljubitelje fudbala da od 30. maja do 2. juna budu u Zabrđu i uživaju uz najvažniju sporednu stvar na svijetu. On je posebno naglasio činjenicu da će ovogodišnji turnir imati memorijalni karakter u znak sjećanja na tragično preminulog Dejana Kršića Kršu sa kojim se i lično poznavao.

Organizatori turnira obavljaju posljednje pripreme, a polako ističe i vrijeme za prijave ekipa. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 80 KM po ekipi, a organizatori su obezbijedili nagradni fond vrijedan 1.800 KM.

Ekipe mogu da se prijave još danas do 20 časova kada će biti obavljen i žrijeb. Prvog dana turnira na programu je grupna faza, dan kasnije utakmice osmine i četvrtfinala, a 2. juna je finalno veče kada će biti poznat pobjednik.

Kršićevi rođaci i prijatelji su odlučili da ulože napore da turnir kojeg je godinama uspješno organizovao opstane, a time i sjećanje na velikog zaljubljenika u fudbal. Kršić je nastradao u avgustu prošle godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u njegovom voljenom Zabrđu.

Osim Joveljića organizaciju turnira u Zabrđu podržali su i reprezentativac Srbije u malom fudbalu Marko Perić i teprezentativac BiH u fudbalu i igrač fudbalskog kluba Dinamo iz Moskve Toni Šunjić.

Dejan Joveljić, fudbaler Crvene Zvezde, vas poziva da dođete na 8.tradicionalni turnir u malom fudbalu "Zabrđe 2019" 😉 Vidimo se na SIM Technik Areni 🙂

Gepostet von Turnir Zabrđe-Kotor Varoš am Mittwoch, 29. Mai 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*