VIDEO: Kotorvarošanin u ulozi glumca najavio rukometni spektakl

Mladi rukometaš iz Kotor Varoša Arsenije Bubić, koji brani boje banjalučkog Borca, protagonista je promotivnog spota u kojem je sa saigračima pozvao armiju navijača da ih podrže na putu do trofeja.

–  Ako ste ljudi koji za vrijeme utakmice gleda u ekran telefona… Ako uživate u sporim akcijama… Ako volite da gledate kako igrači bježe od kontakta… I volite malo da prikunjate za vrijeme utakmice… Idite na neki drugi sport… Ovo je igra za one koji vole snagu, brzinu, strast, pobjedu… – izgovaraju prvotimci Borca.

Bubić se kao i na parketu, sjajno snašao i u novoj ulozi u dresu Borca.

– Snimanje je bilo zabavno i potpuno novo iskustvo. Uživali smo, a nadam se da ćemo uživati i u slavlju i podići trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH – rekao je Bubić za “Moj Kotor Varoš”.

Finalni turnir Kupa BiH biće održan 26. i 27 maja u dvorani “Borik” u Banjaluci. Pored Borca pod svodovima banjalučkog hrama sporta za trofej će se boriti Zrinjski, Bosna Centrotrans i Konjuh.

Finalni turnir Kupa BiH

RK Borac m:tel poziva navijače i ljubitelje sporta na finalni turnir Kupa BiH koji se održava 26. i 27. maja u Dvorani Borik u Banjaluci. ?‍♂️Podržimo naše rukometaše na putu do osvajanja trofeja! ???

Posted by RK Borac m:tel on 22. Maj 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*