Ubjedljiv poraz košarkaša na domaćem terenu

Košarkaši OKK Prnjavor demonstrirali su večeras snagu u Kotor Varošu gdje su ubjedljivo savladali domaću Mladost 81:63 i nanijeli joj treći poraz u pet odigranih kola Druge lige RS.
Gosti su pokazali zbog čega još nisu pretrpjeli nijedan poraz i potpuno nadmoćno slavili protiv naših košarkaša, a posebno se to odnosi na drugo poluvrijeme u kojem su bez problema kontrolisali igru i povećavali prednost. Mladost nije uspjela dobiti nijednu četvrtinu, a koliko-toliko bila je ravnopravna samo u drugoj i trećoj dionici (19:25, 11:13, 18:21, 15:22).
Domaći košarkaši igrali su uglavnom na mahove i imali su nekoliko dobrih perioda igre, ali i crne minute tokom kojih nisu uspijevali da dođu do koša. Utisak je da su se naši košarkaši previše oslanjali na solo akcije i da su ishitreno šutirali za tri poena, dok se u igri gostiju vidjela uigranost, te sjajna organizacija i protok lopte.
Odličnu partiju uprkos porazu odigrao je Vedran Filipović koji je dominirao pod košem i upisao 19 poena, a osim njega jedini dvocifren bio je Vanja Pejaković sa 13. Najefikasniji košarkaš Mladosti u dosadašnjem dijelu sezone Deni Varošić ovaj put se zaustavio na osam poena.
Mladost: Pejaković 13, Narić 7, Đekanović, Varošić 8, Bubić 5, Čaušević 3, Korićanac 5, Stanković, Nović, Ibričić 3, Filipović 19.

img_20161204_213709

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*