Triglav nizak za kotorvaroške fudbalske veterane

Kotorvaroški fudbalski veterani zaokružili su ovu kalendarsku godinu trijumfom u Kranju gdje su savladali veterane Triglava rezultatom 6:5.

Tradicionalni susret sportskih prijatelja odigran je pod reflektorima na jednom od pet terena sa vještačkom travom u okviru sportskog centra. Kotorvarošani su u posljednjih pet minuta uspjeli da preokrenu rezultat od 3:5 na 6:5. Na taj način je produžena serija nepobjedivosti u ovoj godini, a istovremeno su učvršćene bratske veze Kotor Varoša i Kranja.

– Uvijek nam je zadovoljstvo kada naši prijatelji iz Kotor Varoša dođu u Kranj, jer osim prijateljske utakmice iskoristimo priliku da razmijenimo iskustva i ugovorimo nova druženja – istakao je veteran Triglava Dalibor Prača.

Član ekipe veterana i jedan od trenera u mlađim uzrasnim kategorijama Triglava Gorazd Kužnik rekao je da je rezultat u drugom planu.

– Mi se trudimo da budemo približno dobri domaćini kao Kotorvarošani, koji su prepoznatljivi po gostoprimstvu – rekao je Kužnik.

Član kotorvaroškog tima Saša Vuković, koji je služio vojni rok upravo u Kranju, u prvi plan stavlja toplinu i ljubaznost domaćina i odličnu organizaciju tokom tri dana boravka u bratskoj opštini.

– Druženja u ovom gradu su fenomenalna, uvijek se vratimo prepuni pozitivnih utisaka i zato Kranj zauzima posebno mjesto u našim srcima – poručio je Vuković.

Kotorvarošani su bili gosti Aleksandra Batara, brata donedavnog paroha u Vrbanjcima Mirka Batara, u njegovom ugostiteljskom objektu, a obišli su i čuvene kranjske rovove u kojima se održava manifestacija „Vinski put“, koja je okupila više od 40 izlagača vina iz Slovenije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*