Trifković nagrađen za osvojenu titulu

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan novčano je nagradio reprezentativca BiH u futsalu i člana tuzlanski Salinesa koji se okitio titulom šampiona BiH Dejana Trifkovića.

Trifković, koji je rođen u Kotor Varošu, u titulu je ugradio pet golova i deset asistencija.

– Trifković ostvaruje izvanredne rezultate i zato sam ga novčano nagradio za dosadašnje uspjehe, jer on na najbolji način predstavlja našu lokalnu zajednicu – istakao je Sakan.

Trifković je karijeru počeo u Fudbalskom klubu Mladost, a zatim se opredijelio za futsal i sa mnogo uspjeha nosio dres Kluba malog fudbala Kotor Varoš. Njegove odlične partije nisu prošle nezapaženo, pa je uslijedio poziv u reprezentaciju BiH za koju je upisao deset nastupa. Na insistiranje jednog od najboljih igrača Srbije u malom fudbalu Predraga Rajića pojačao je Salines.

– Osvajanjem titule izborili smo učešće u Ligi šampiona, što uz nastup u reprezentaciji predstavlja ostvarenje mog sna. Zahvalan sam načelniku opštine što je prepoznao rezultate u mojoj dosadašnjoj karijeri i nastojaću da opravdam njegovu podršku, ali i ljubitelja sporta u mom Kotor Varošu – istakao je Trifković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*