Trifković duelom protiv Srbije krči put ka Evropskom prvenstvu

Član Kluba malog fudbala Kotor Varoš Dejan Trifković dobio je poziv selektora juniorske reprezentacije BiH Ive Kreze za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u futsalu.

Trifković, koji je u dresu reprezentacije već odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, debitovaće u zvaničnom meču 27. marta u prvom meču kvalifikacija protiv Srbije. Dan kasnije uslijediće duel protiv Moldavije, a 30. marta na programu je utakmica sa Portugalom. Pobjednik grupe izboriće plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Letoniji.

BiH je ranije dodijeljeno domaćinstvo kvalifikacionog turnira, a naknadno je odlučeno da će utakmice biti igrane u Mostaru.

– Prezadovoljan sam dosadašnjim nastupima i ulogom u timu koju mi je povjerio selektor. Ovo će biti novi iskorak jer se nadam da ću debitovati u zvaničnim takmičarskim utakmicama, a učiniću sve da još jednom opravdam ukazano povjerenje. Nadam se da ćemo odigrati tri dobra meča i izboriti plasman na Evropsko prvenstvo, što bi bio veliki uspjeh – rekao je Trifković za „Moj Kotor Varoš“.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 26. mart u mostarskom hotelu „Mostar“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*