Toti podržao kotorvaroške fudbalske nade

Predsjednik Svjetske organizacije Roma u Hrvatskoj Toti Dedić posjetio je Kotor Varošu i poklonima obradovao mališane iz Škole fudbala Mladost čijim trenerima je uputio poziv za učešće na međunarodnom turniru za mlađe kategorije, koji će biti odigran u Sesvetama na Svjetski dan Roma.

Dedić je prepoznao entuzijazam i energiju koju mališani ulažu u želji da postanu vrhunski fudbaleri i trud i angažman trenera.

– Moja misija je da brinem o najosjetljivijem i najvažnijem segmentu društva – djeci, a kada sam vidio dječije osmijehe na treningu u Kotor Varošu odlučio sam da ih nagradim za njihov rad – rekao je Dedić.

Trener u Školi fudbala Mladost i kapiten seniorskog sastava Igor Vučenović zahvalio je Dediću na poklonu i pozivu za učešće na turniru.

– Prijatno nas je iznenadila posjeta i sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da budemo Dedićevi gosti početkom aprila, jer želimo graditi mostove i jačati prijateljstva – poručio je Vučenović.

Svjetska organizacija Roma u saradnji sa kotorvaroškim Udruženjem za promociju i značaj sportske rekreacije planira da ove godine održi i kamp nacionalnih manjina u Kotor Varošu sa nizom aktivnosti usmjerenim ka jačanju poštovanja različitosti i tolerancije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*