Stonoteniseri “isprašili” lidera lige

Seniorska ekipa Stonoteniskog kluba Kotor Varoš zabilježila je dvije pobjede i jedan poraz na drugom turnusu Prve lige RS u Bijeljini.

Tim su činili Mladen Nikolić, Stefan Marković i Oliver Đurić, koji su još jednom pokazali dobru igru.

Naši stonoteniseri su u duelu sa STK Slavuj iz Brčkog slavili sa 3:2 da bi nakon toga istim rezultatom doživjeli poraz od STK Borac 2 iz Banjaluke. Šlag je uslijedio protiv lidera OSTK Spin iz Banjaluke kojeg su Kotorvarošani savladali sa ubjedljivih 4:1.

– Kapiten Nikolić je odlično je predvodio ekipu i bio lider u svakom meču, a fantastičnu igru pružili su i Marković i Đurić. Najveći dobitak za klub je naš mladi igrač Đurić, koji sa 14 godina već nastupa za seniorsku ekipu i pokazuje da za budućnost ne treba da se plašimo – kaže za MKV predsjednik Stonoteniskog kluba Kotor Varoš Dragan Žarić.

Proteklog vikenda su u takmičarskom pogonu bili i mlađi kadeti, koji su nastupili na ekipnom prvenstvu RS u Prijedoru. Ekipu su činili David Pejaković, Danijel Mikanović i Luka Popović, ali i pored veoma dobre igre nisu odbranili rezultat iz prethodne godine kada su bili drugi u RS.

Takmičenje su završili već u grupnoj fazi sa jednom pobjedom i dva poraza. U duelu sa STK Prijedor slavili su 3:0, a nakon toga su poraženi od STK Borac Banjaluka 3:2 i STK Perućica Foča 3:1.

– Možemo biti mnogo više zadovoljni igrom naših stonotenisera nego rezultatom. Vjerujemo u naše talente i uz predan rad vratićemo se na pobjedničko postolje – rekao je za MKV trener Mladen Nikolić.

stoni-tenis-mladji-kadeti

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*