Stefan Kršić pronašao prvi inostrani angažman, karijeru nastavlja u Njemačkoj

Fudbaler iz Kotor Varoša Stefan Kršić pronašao je prvi inostrani angažman i karijeru će nastaviti u Njemačkoj, potvrdio je za “Moj Kotor Varoš” sjajni napadač.

Kršić je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom Mores Merfeld u čijem će dresu nastupati u petoj ligi Njemačke.

Kršić je prve fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama banjalučkog Borca, a potom je igrao za kotorvarošku Mladost, Slobodu iz Mrkonjić Grada, Slogu iz Srpca i Iskru iz Bugojna. Dobri nastupi preporučili su ga menadžerskim agencijama, a najviše je zagrizla agencija Tomasa Gajsta, koji će ubuduće voditi brigu o Kršićevoj karijeri.

– Potpisao sam na godinu i priključio se timu. Predstoji mi naporan rad kako bih se što prije uklopio I nametnuo stručnom štabu. Preostalo mi je malo vremena s obzirom na to da šampionat počinje 12. avgusta, ali dolazim u dobroj formi i uvjeren sam da ću brzo biti u konkurenciji za tim – rekao je Kršić i dodao da su prvi utisci sjajni, a uslovi za treniranje fantastični.

Dvadesetogodišnji napadač je imao ponude Alfa Modriče, Sutijeske iz Foče, Bratsvo iz Gradačca i još nekoliko drugoligaša, ali je odlučio da napravi iskorak i otisne se u pečalbu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*