Sjajni džudisti donijeli još 17 medalja, zlatne najmlađe Anja, Darija i Milica

Još 17 medalja od danas se nalazi u riznici džudo kluba Mladost iz Kotor Varoša poslije briljantnog nastupa na turniru “Kup Una” za mlađe kategorije u Bihaću.

Kotorvaroški džudisti do kadetskog uzrasta osvojili su tri zlatne, šest srebrnih i osam bronzanih medalja. Najsjajnijim odličjima okitile su se mlađe pionirke Darija Danilović i Anja Smiljić i mlađa poletarka Milica Zvjerac. Po dvije srebrne medalje osvojili su Sara Marić i Drago Slavnić koji su se takmičili u kategorijama kadeta i mlađih kadeta, a ista odličja osvojili su i stariji pioniri Milko Kuprešak i Marko Zvjerac.

Na trećoj stepenici pobjedničkog postolja namijenjenoj bronzanim džudistima našli su se kadeti Stefan Pejaković i Milan Tešić, stariji pionir Nikola Jeftimir, stariji pionir Vladan Trkulja, mlađi pioniri Dragana Dragojević i Miloš Smiljić i mlađi poletarci Lara i Kristijan Višnjić.

Mladost je na ovom međunarodnom turniru nastupila sa 20 takmičara i ostvarila odlične rezultate u konkurenciji džudista iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Ukrajine.

1 Comment

  1. Bravo moji varošani, posebno čestitke Nikolini Stolić, želim joj PUUUNO sreće i uspjeha u životu, a i njenoj sestri Heleni.😘😘😘♥️♥️tetka iz Rovinja

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*