Selena Varošić šampionka RS, sa Pala stiglo 18 medalja

Džudistkinja Mladosti iz Kotor Varoša Selena Varošić postala je šampionka RS u konkurenciji mlađih seniorki i svoju kolekciju medalja obogatila još jednom najsjajnijom.

Varošićeva je do zlata došla na republičkom takmičenju održanom na Palama u konkurenciji djevojaka do 23 godine.

Njen uspjeh uveličali su i džudisti Mladosti koji su u istoj dvorani učestvovali na Međunarodnom memorijalnom turniru Rajko Kušić – Kuša i osvojili 17 medalja. Zlatom su se okitili poletarke Anja Smiljić, Jelena Popović i Elena Stolić, mlađa pionirka Nikolina Stolić, te stariji pioniri Darija Danilović i Jovan Vuković.

Srebrne medalje osvojili su mlađi pioniri  Jovana Popović i Miloš Smiljić i stariji pioniri Dajana Dragojević i Nikola Rusmir.

Do trećeg mjesta i bronzanih medalja stigli su poletarci Pavle Kudrić i Leo Marković, mlađi pioniri Lara Višnjić i Stefan Serdar, te stariji pioniri Kristijan Višnjić, Adrijan Kudrić i Milan Kovačević.

Na Prvenstvu RS za mlađe seniore učestvovalo je 39 takmičara 17 klubova, dok je na Međunarodnom memorijalnom turniru Rajko Kušić – Kuša učešće uzelo 195 takmičara iz 22 kluba.

Varošićeva je bila jedini predstavnik Mladosti na Prvenstvu RS i zahvaljujući njenom zlatu naš klub je bio drugi u poretku kod dama. Boje Mladosti na Međunarodnom memorijalnom turniru Rajko Kušić – Kuša branilo je 18 takmičara koji su u ukupnom klupskom poretku bili treći.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*