Šampionska euforija u Kotor Varošu, futsaleri love meč loptu za titulu

Dva kola u Prvoj ligi RS koja će odlučiti o tituli nalaze se pred Klubom malog fudbala Kotor Varoš, koji će u večerašnjem duelu protiv Brčko zdravlja imati priliku da stigne do meč lopte za šampionski naslov.

Kotor Varoš će se u slučaju da opravda ulogu favorita bodovno izjednačiti sa trenutnim liderom prvoligaškog karavana Nevesinjem koje sa 21 bodom iz utakmice više vodi ispred našeg tima i laktaškog Šampiona. Sa takvim raspletom situacije o tituli će odlučiti hercegovački duel u posljednjem kolu između Nevesinja i Kotor Varoša.

– Na početku setone nismo ni razmišljali o tituli, ali dobri rezultati su nas doveli u borbu za šampiona RS. Učinićemo sve da iskoristimo ukazanu priliku, ali najprije treba da stignemo do tri boda protiv Brčko zdravlja, pa da se onda spremamo za završni okršaj sa Nevesinjem. Pozivam Kotorvarošane da nas večeras podrže u posljednjoj ovosezonskoj utakmici na našem terenu i pomognu nam da dođemo do duela za titulu – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener našeg tima Vladan Đekanović.

Utakmica protiv Brčko zdravlja, kojeg su naši futsaleri savladali u prvom dijelu sezone u gostima 3:1, počinje u 20 časova u sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*