Rukometaši upalili motore, cilj ostanak u vrhu

Rukometaši Kotor Varoša počeli su pripreme za drugi dio sezone u Prvoj ligi RS u kojem će ambicija biti plasman među pet najboljih timova.

Prvoligaški karavan trebalo bi da bude nastavljen polovinom marta, a do tada će se izabranici Damjana Tepića pripremati u sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Kotorvarošani poslije odigranih 11 kola zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa 15 bodova. Rezultat na polovini puta je negativan jer su upisali pet pobjeda i šest poraza, pa će u drugom dijelu sezone pokušati da poprave utisak.

– U prvom dijelu sezone ispustili smo nekoliko bodova u posljednjim trenucima utakmica i sigurno smo mogli biti bolje plasirani. Međutim, kada se uzmu u obzir teški uslovi u kojima funkcionišemo kao i ostali sportski kolektivi u Kotor Varošu, moramo biti zadovoljni. Ovo je čista ljubav mladih ljudi prema rukometu i iz nje ćemo u nastavku sezonu pokušati da eksploatišemo bolje rezultate – rekao je Tepić za „Moj Kotor Varoš“.

Petoplasirana Bijeljina nalazi se samo bod ispred Kotor Varoša, dok četvrtoplasirana Kozara Mlijekoprodukt ima četiri boda prednosti i ta razlika je sigurno dostižna. Prva tri tima – Drina, Hercegovina i Mladost imaju osjetniju prednost i veoma teško ih mogu ugroziti preostali timovi.

Kotor Varoš u prvoj utakmici nastavka sezone očekuje teško gostovanje ekipi Hercegovine u Nevesinju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*