Radomir Stojanović napustio Kotor Varoš, igraće Premijer ligu BiH

Rukometaš Kotor Varoša Radomir Stojanović nastaviće karijeru u Slogi iz Doboja sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju da saradnja bude produžena.

Stojanović je već nekoliko dana u Doboju gdje je trenirao sa novim saigračima, a ugovor je potpisao nakon što se Sloga vratila iz Bjelorusije gdje je igrala meč Čelendž kupa. Odlični pivot bi za novi tim trebao da debituje u meču sa Bosnom iz Visokog koji će biti odigran 19. oktobra.

– Očekujem da ću se veoma brzo uklopiti u novi tim i da ću dobiti priliku da na terenu opravdam povjerenje koje su mi ukazali uprava i stručni štab Sloge. Za sada je sve na najvišem nivou i jedva čekam da istrčim na teren – rekao je Stojanović za „Moj Kotor Varoš“.

Trener Sloge Danko Panić istakao je da su nakon povrede Branka Mišanovića, ostali sa samo jednim pivotom Davidom Prestašom.

– On je još neiskusan i bio nam je potreban kvalitetan igrač koji može da dobro odigra i u odbrani. Stojanović je bio na nekoliko treninga, pokazao je mnogo i još dok podnigne nivo fizičke spreme vjerujem da će nam biti od velike koristi – kaže Panić.

Stojanoviću će saigrač biti Kotorvarošanin Arsenije Bubić koji je uoči početka ove sezone stigao iz banjalučkog Borca. Stojanović je već nekoliko sezna bio jedan od najboljih igrača, strijelaca i stub odbrane Kotor Varoša u Prvoj ligi RS, a sada će dobiti priliku da svoje znanje pokaže i u Premijer ligi BiH.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*