Prvo slavlje kotovaroških rukometaša u novoj sezoni

Kotorvaroški rukometaši ostvarili su u četvrtom kolu Prve lige RS prvu pobjedu u ovoj sezoni, a savladali su novog prvoligaša Višegrad 33:30.

Gotovo cijelo prvo poluvrijeme proteklo je u igri u serijama, a u takvom tempu nešto bolje su se snašli Kotorvarošani koji na odmor odlaze sa dva gola viška (15:13).

Gosti su bolje otvorili meč i u 9. minutu dolaze do osjetnije prednosti (6:3), da bi Kotor Varoš u narednih sedam minuta odgovorio serijom 5:1 za rezultatski preokret (8:7). Poslije nekoliko golova sa obje strane, Višegrađani serijom od tri gola u 25. minutu dolaze ponov do prednosti (12:11). Naš tim je bolje odigrao završnicu i sa četiri postignuta i jednim primljenim golom dolazi do dva pogotka razlike (15:13).

Kotor Varoš je u nastavku konstantno vodio, ali je Višegrad čvrsto držao priključak da bi tek u posljednja četiri minuta domaći slomili otpor gostiju za veliko slavlje.

Najbolji u kotorvaroškom timu bio je Bojan Marković sa deset golova, sedam je postigao Veljko Buhač, a po pet Goran Marković i Rajko Radić.

KOTOR VAROŠ: Maksimović, S. Žarić, Dubočanin 1, G. Marković 5, Popović, Sakan, Kalamanda, B. Marković 10, Gatić, B. Radić, D. Žarić 2, Jovanović, R. Radić 5, Pejaković, Buhač 7, Bojić 3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*