Prekinut duel rukometaša Drine i Kotor Varoša zbog napada na sudiju

Rukometaši Kotor Varoša odigrali su samo 20 minuta utakmice 11. kola Prve lige RS protiv zvorničke Drine jer je meč prekinut nakon što je igrač domaćih Dušan Novokmet nasrnui na sudiju.

Naš tim je vodio 13:12 i u napad je krenula Drina, a onda Nikola Sakan pravi faul i sudija ga isključuje na dva minuta. Novokmet je izgubio kontrolu kada je vidio da je sudija dosudio deveterac, a ne sedmerac. U tom momentu počinju protesti da bi potpuno nepotrebno sve preraslo u incident kada je Novokmet zamahnuo šakom ka sudiji, ali u naguravanju se nije vidjelo da li ga je i udario. Namjera da to učini bika je očigledna pa su sudije odsvirale kraj utakmice.

Utakmica bi trebala biti registrovana službenim rezultatom u korist Kotor Varoša i to bi bila šesta pobjeda, a Novokmeta sigurno očekuje oštra kazna.

Do momenta kada je utakmica prekinuta rivali su bili prilično izjednačeni i smjenjivali su se u vođstvu. Najefikasniji u našem timu bio je Bojan Marković sa četiri dola, dok su ga sa po dva pratili Radomir Stojanović, Rajko Radić i Boško Tešić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*