Poznati polufinalisti, večeras pada odluka o šampionu u Zabrđu

Pekara Obeliks, Auto-servis Džomba, Vujinović komerc i Kontakt šped boriće se večeras za trofej na turniru u malom fudbalu u Zabrđu.

Ove četiri ekipe koje su prethodna tri dana pokazale i najviše zasluženo su ušle među četiri najbolja tima i borbu za šampionski pehar.

Pekara Obeliks je u sinoćnjim utakmicama osmine i četvrtfinala savladala najprije Auto-servis Sloga sa 3:0, a potom i Kafe bar Pikolo rezultatom 2:1. Auto-servis Džomba je u osmini finala bio bolji od branioca titule MG sistema 5:2, dok je vitu za polufinale izborio protiv Kafe bara Balkan slavivši 2:0.

Kontakt šped je u osmini finakla eliminisao Kafe bar Ara Vrbanjci rezultatom 5:2, a potom je bio bolji i od Dermala sa 2:1. Najveću dramu na putu do polufinala preživjela je ekipa Vujinović komerc čiji su igrači u obje utakmice bili spretniji i srećniji prilikom izvođenja penala. Duel osmine finala sa ekipom TDE mobil KV završen je rezultatom 1:1, a poslije penala slavio je Vujinović komerc 4:3. Isi rezultat u regularnom dijelu bio je i u četvrtfinalnom duelu sa Kafe restoranom Mila Mi, a maratonski penal rulet pripao je Vujinović komercu koji je slavio sa 10:9.

Sinoćnje utakmice su zbog kiše odigrane u sportskoj dvorani u Kotor Varošu, a finalno veče trebalo bi da bude održano večeras sa početkom u 20 časova u Zabrđu ukoliko to dozvole vremenske prilike.

U polufinalu će snage odmjeriti Pekara Obeliks i Auto-servis Džomba, odnosno Vujinović komerc i Kontakt šped, a očekuje se još jedan spektakl na “Sim tehnik areni”.

Organizatori su za najbolje ekipe obezbijedili nagradni fond vrijedan 1.800 KM. Turnir u Zabrđu ove godine ima memorijalni karakter u znak sjećenja na tragično preminulog Dejana Kršića Kršu.

Rezultati osmine finala:

Rekreativci – Dermal 1:1 (2:3 pen.)

Instruktor Kuprešak – Kafe restoran Mila Mi 2:3

Kafe bar Nuki – Kafe bar Pikolo 3:3 (4:5 pen.)

Pekara Obeliks – Auto-servis Sloga 3:0

Sportek – Kafe bar Balkan 1:2

Vujinović komerc – TDE mobil KV 1:1 (4:3 pen.)

Kontakt šped – Kafe bar Ara Vrbanjci 5:2

Auto-servis Džomba – MG sistem 5:2

Rezultati četvrtfinala:

Auto-servis Džomba – Kafe bar Balkan 2:0

Pekara Obeliks – Kafe bar Pikolo 2:1

Kontakt šped – Dermal 2:1

Vujinović komerc – Kafe restoran Mila Mi 1:1 (10:9 pen.)

Parovi polufinala:

Pekara Obeliks – Auto-servis Džomba

Vujinović komerc – Kontakt šped

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*