Poznata imena sportista u trci za titulu najboljeg u Kotor Varošu

Najbolji kotorvaroški sportisti, timovi, treneri i sportski radnici u 2018. godini biće proglašeni sutra, a već je poznato kojih je deset sportista ušlo u konkurenciju za trijumf u muškoj i ženskoj kategoriji.

U konkurenciji za najboljeg sportistu Kotor Varoša u prošloj godini su džudista Borislav Bogdanić, šahista Dragan Stanković, fudbaler Enis Mušanović, rukometaš Radomir Stojanović, stonoteniser Mladen Nikolić, futsaler Miroslav Nedić i košarkaš Saša Narić.

Konkurencija kod sportistkinja je nešto manja i kandidati za laskavu titulu su džudistkinja Sara Marić, karatistkinja Sandra Tepić i odbojkašica Jovana Stakić.

Osim najboljeg sportiste i sportistkinje biće proglašeni i najperspektivniji sportista i sportistkinja, najbolja muška i ženska ekipa, trener i sportski radnik, ambasador sporta, a nagrađeni će biti i učenici osnovnih i srednjih škola koji su se istakli na sportskim takmičenjima i oni koji su pomagali u organizaciji sportskih manifestacija.

Titulu najboljeg sportiste i sportistkinje prošle godine su ponijeli članovi Džudo kluba Mladost Borislav Bogdanić i Selena Varošić. Ko će im se pridružiti na stranicama sportske istorije Kotor Varoša biće poznato sutra od 19 časova, a izbor najboljih sportista biće održan u kino-sali.

Organizatori ove tradicionalne manifestacije su Opština Kotor Varoš i Centar za kulturu, sport i informisanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*