Petorka napustila Kotor Varoš, u novu sezonu sa domaćim snagama

Klub malog fudbala Kotor Varoš uskoro će započeti pripreme za novu sezonu u koju će ući u značajno izmjenjenom sastavu i u potpunosti oslonjen na domaće igrače.

U pauzi između dvije prvoligaške sezone klub su napustili Dragan Verić, Obrad Stojanović, Nikša Gligić, Slađan Janković i Slaven Matijašević. Verić, Stojanović, Gligić i Janković karijeru nastavljaju u novoformiranom klubu Policajac koji će se takmičiti u Drugoj ligi RS i ima ambiciju da već u prvoj sezoni izbori plasman u viši rang.

Trener KMF Kotor Varoš Vladan Đekanović kaže da će odlazak pomenutih igrača, među kojima su neki bili i nosioci igre, nadoknaditi angažovanjem domaćih snaga.

– U potpunosti ćemo se orijentisati na igrače iz Kotor Varoša i već smo gotovo sigurno ugovorili da će nam se pridružiti odlični Dejan Trifković i još nekolicina futsalera, a priključićemo i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Kotor Varoš ima mnogo dobrih igrača i sigurno je da ćemo i u predstojećoj sezoni imati dobar tim. Svi futsaleri iz Kotor Varoša koji su nosili dres prošle godine ostaju u klubu i predvodiće ih kapiten Miroslav Nedić – rekao je Đekanović.

Naš tim  je u prošloj sezoni imao zapažene rezultate u prvoligaškom društvu, a uspio je i da se plasira među četiri najbolje ekipe u Kupu RS, dok su se omladinci okitili titulom šampiona RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*