Pekara Obeliks podigla pehar u Novom Naselju

Pekara Obeliks osvojila je prvo mjesto na turniru u malom fudbalu koji je sinoć završen na igralištu na Novom Naselju u Kotor Varošu.

U sjajnom finalu Pekara Obeliks savladala je GL servis Novo Naselje nakon boljeg izvođenja penala, dok je u regularnom dijelu meča bilo 2:2.

Pekara Obeliks je savladala Sportek sa 3:0, dok je GL servis Novo Naselje bio još ubjedljiviji u duelu Tehnomontom i trijumfovao rezultatom 5:0. U utakmici za treće mjesto Tehnomont je slavio protiv Sporteka 4:1.

Osim pehara pobjedniku je pripala i novčana nagrada od 1.000 KM, drugoplasirana ekipa je dobila 650, a trećeplasirana 200 KM. Nagrađeni su i najbolji pojedinci, a dominirao je Enis Mušanović koji je ponio titulu najboljeg igrača i strijelca turnira, dok je najbolji golman Milen Kutić. 

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su načelnik opštine Zdenko Sakan, njegov zamjenik Mladen Trivunović, te vlasnici i direktori preduzeća koji su pomogli organizaciju turnira.

Finalno veče počelo je revijalnom utakmicom u znak sjećanja na zaljubljenike u fudbal Dejana Kršića i Dejana Jurića, koji su tragično nastradali u Zabrđu i Obodniku.

Turnir je organizovala Mjesna zajednica Kotor Varoš uz pomoć Opštine Kotor Varoš i Centra za kulturu, sport i informisanje, kao i velikog broja privrednih subjekata sa područja kotorvaroške opštine predvođenih dugogodišnjim sponzorom turnira  “Kvimpeksom”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*