Pekara Obeliks, Mladi SDS-a i Vagani brane boje Kotor Varoša u “Boriku”

Tradicionalni turnir u malom fudbalu “Borik nektar 2018” u Banjaluci počinje večeras, a boje Kotor Varoša u seniorskoj konkurenciji braniće tri ekipe – Pekara Obeliks, Mladi SDS-a i Vagani.

Šampionska titula i konstantno učešće u završnici obezbijedili su Pekari Obeliks status nosioca, a žrijeb im je za rivale dodijelio UPS, SDS Banjaluka i Klub malog fudbala Ljubić iz Prnjavora.

Za razliku od prošle godine kada su angažovana pojačanja iz Banjaluke, boje Pekare Obeliks sada će braniti isključivo igrači iz Kotor Varoša. Dres Pekare Obeliks nosiće Stefan Kršić, Lale Bašić, Enis Mušanović, Mladen Đukić, Romario Hadžiselimović, Milen Kutić, Damjan Kragić, Nemanja Knežević i Bojan Trifković, a moguće je da im se do početka takmičenja priključi još nekoliko kvalitetnih igrača.

Već na premijeri na parket će ekipa Mladih SDS-a Kotor Varoš, a protivnik će im večeras u 17 časova biti nosilac grupe Euroherc osiguranje. Pored toga očekuju ih dueli sa ekipom Narodne stranke i Borac Vuluturesa. Boje Mladih SDS-a Kotor Varoš braniće Mihajlo Božičković, Branko Trifković, Tomica Tovilović, Zdravko Vučanović, Stefan Popović, Alkesandar Čupić, Dejan Malijević i Vladan Bubić.

Treća kotorvaroška ekipa su Vagani čija su okosnica braća Siniša i Ognjen Đaković uz pojačanja iz Banjaluke. Vagani će put u narednu fazu tražiti u duelima sa ekipama Picerija-bar Korzo i Jelen pab Debela Berta.

Za 42. izdanje turnira prijavljeno je 106 ekipa u pet starosnih kategorija.

U seniorskoj konkurenciji na put do trofeja kreće 59 ekipa, kod veterana 16, kadeta 15, pionira šest i pjetlića deset. Timovi će se do 3. januara boriti za vrijedne novčane nagrade, a najveća u seniorskoj konkurenciji i iznosi 12.000 maraka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*