Partizan traga za talentima iz Kotor Varoša

Mladi fudbaleri iz Kotor Varoša imaće priliku da sljedećeg mjeseca  svoj talenat pokažu predstavnicima beogradskog Partizana.

Slavni beogradski klub organizovaće od 20. do 26. avgusta ljetni kamp u Laktašima tokom kojeg će mladi fudbaleri imati priliku da na sebe skrenu pažnju stručnjaka. U okviru promocije kampa njegovi organozatori posjetili su Kotor Varoš i predstavili ga trenerima i fudbalerima uz poziv da im se pridruže u Laktašima.

– Organizatori kampa su prepoznali Kotor Varoš kao sredinu koja je iznjedrila veliki broj uspješnih fudbalera. Predstavili su nam program kampa i pozvali naše fudbalere da im se pridruže. Pravo učešća u kampu imaju djeca rođena od 2002. do 2009. godine i već imamo prve fudbalere i njihove roditelje koji su zainteresovani za učešće. Kamp je dobra prilika za fudbalere da rade sa vrhunskim stručnjacima, ali i da pokažu svoj talenat. Partizan identična okupljanja mladih fudbalera organizuje u Srbiji, Sloveniji i na Jahorini – rekao je za MKV trener u Školi fudbala Mladost Igor Vučenović.

Kamp će biti održan na četiri lokacije – Glamočani, Aleksandrovac, Trn i Milosavci.

– Roditelji imaju opciju da djeci rezervišu smještaj, koji je obezbijeđen u Trnu ili da ih svaki dan dovoze u kamp. Svi učesnici kampa dobiće dresove, šortseve, trenerku i ostalu sportsku opremu sa Partizanovim brendom – rekao je Vučenović.

Škola fudbala Mladost može se pohvaliti odličnim rezultatima koje mladi fudbaleri ostvaruju u svim uzrasnim kategorijama i sigurno će talenat i fudbalsku vještinu dokazati i u Partizanovom kampu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*