Nović: Panić zbog straha odustao od takmičenja

Trener u klubu borilačkih sportova “Panter” Kotor Varoš Slobodan Nović tvrdi da njihov bokser Maksimilijan Panić iz straha nije otišao na takmičenje koje je proteklog vikenda održano u Brčkom.

Panić je dan uoči takmičenja obavijestio portal “Moj Kotor Varoš” da je odustao od učešća na takmičenju zbog neprofesionalnih postupaka u klubu i organizaciji. Nović to demantuje, navodeći da su iza Panićeve odluke bili drugi razlozi.

– Prvi meč uvjek pravi pometnju u svakom takmičaru, a uzrok za to je strah i neodlučnost. Našeg boksera sam pripremo dva mjeseca za taj meč, ali on nije uspio da savlada strah u sebi. U takvom slučaju bokser očekuje bilo kakav razlog da odustane od meča i to se dogodilo i sa Panićem. Mi smo i bez njega pokazali da smo jaki i osvojili smo ekipno drugo mjesto u konkurenciji 12 država – istakao je Nović i ustvrdio da Panić nije želio da novcem koji je uoči takmičenja donirao predsjednik Opštinskog odbora SP-a Predrag Tešić plati prevoz, prenoćište u hotelu, hranu i kotizaciju za borbu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*