Novi poraz Kotor Varoša za sezonu strepnje

Pred rukometašima Kotor Varoša je veoma neizvjesna sezona u pogledu opstanka u Prvoj ligi RS, a to potvrđuje i četvrti poraz u prvih pet kola koji su juče doživjeli na gostovanju Jedinstvu u Brčkom 38:33.

Ekipa Kotor Varoša, koja je ostala bez nekoliko prvotimaca i u sezonu krenula bez priprema, nije mogla da pruži ozbiljniji otpor Jedinstvu sa kojim je prethodnih sezona bez problema izlazila na kraj.

Pobjednik je nagoviješten već na poluvremenu kada su domaći stekli osam golova viška (22:14). Iako su Kotorvarošani u drugom poluvremenu zaigrali nešto bolje utakmica je išla u jednom pravcu, a jedino su uspjeli da zaostatak smanje na pet golova.

Kao i u dosadašnjim utakmicama najbolji u redovima Kotor Varoša bio je Bojan Marković sa deset golova, dok je Veljko Buhač postigao sedam. Najbolju utakmicu u dresu Kotor Varoša odigrao je Mladen Kalamanda koji je šest puta zatresao mrežu Jedinstva.

KOTOR VAROŠ: Maksimović, Dubočanin, G. Marković 2, Popović 1, Sakan 4, Kalamanda 6, B. Marković 10, Gatić, B. Radić 2, Jovanović, Bojić 1, Pejaković, Buhač 7.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*