Modićev transfer u Borac propao zbog novca

Mladi vezista Mihael Modić iz Kotor Varoša nakon raskida ugovora sa italijanskim Milanom najavljen je kao pojačanje banjalučkog Borca, ali je transfer ipak propao, a razlog je bio novac.

Dvedesetogodišnjak koji je igrao za omladinske selekcije Milana i imao profesionalni ugovor sa slavnim klubom, trebalo je da pojača Borac, a uprava crveno-plavih prije dvadesetek dana najavila je da je dogovoreno da se on priključi treninzima i da će potom biti sve definisano.

On se nije pojavio na treningu Borca kao što je najavljeno, a objašnjenje zašto ga nema nisu mogli da daju ni trener Darko Vojvodić, ni njegov pomoćnik Marko Maksimović. Odgovor je konačno stigao o od člana uprave Borca Vice Zeljkovića.

– Na kraju ipak nismo uspjeli da postignemo dogovor sa Modićem i njegovim agentom. Njihovi zahtjevi su bili preveliki i dogovor nije postignut. Modić ne dolazi u Borac – rekao je Zeljković za “Mondo”.

Modić se poslije neuspjele priče sa Borcem okrenuo potrazi za novim inostranim angažmanom tako da, kako sada stvari stoje, neće biti ništa od duela sa starijim bratom Andrejom koji je iz Milana stigao u sarajevski Željezničar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*