Mladost na ispitu protiv Partizana

Mladost u osmom kolu Regionalne lige grupa Zapad gostuje ekipi Partizana iz Kostajnice, a ovim mečom nastvaljaju niz teških utakmica.
Obje ekipe ulaze u meč sa identičnim bodovnim skorom i nalaze se na petom, odnosno šestom mjestu na tabeli sa 12 bodova.
Timovi u utakmicu ulaze sa različitim raspoloženjem, jer se Mladost u prošlom kolu minimalnim pobjedom na domaćem terenu protiv Kladara vratila na pobjedničke staze, dok je Partizan doživio katastrofu u Kneževu odakle se vratio sa čak osam primljenih golova.
Partizan je, međutim, potpuno dugačiji tim na domaćem terenu na kojem ima perfektan učinak u tri odigrane utakmice. Mladost u četiri meča na gostovanjima ima polovičan učinak.
Kapiten Kotorvarošana Igor Vučenović kaže za MKV da ih očekuje teška utakmica, ali da Mladost ima realne šanse da osvoji nove bodove i ostane u samom vrhu tabele.
– Naša najveća šansa je njihova poprilično ranjiva odbrana. Partizan zajedno sa Gomjenicom ima najlošiju odbranu u ligi. Mi smo u svakoj utakmici stvorili mnogo šansi i sigurno ćemo i u ovom meču zaresti mrežu protivnika – rekao je Vučenović.
Utakmica počinje u 15:30 časova, a prenos uživo možete pratiti na našem portalu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*