Mladost dobija vrhunske uslove, stižu i stolice na stadion

Nakon što su završeni vanjski radovi na objektu na stadionu Mladosti u Kotor Varošu, pri kraju su radovi na gornjem spratu i trebali bi biti gotovi u narednih nekoliko dana, a poslije toga slijedi uređenje donjeg sprata u kojem se nalaze svlačionice i službene prostorije. 

– Zadovoljni smo radovima na zgradi i ponosni na činjenicu da će naš klub i grad dobiti reprezentativnu zgradu koja će služiti kako našim fudbalerima tako i svim drugim sportistima i rekreativcima u našoj opštini – rekli su za “Moj Kotor Varoš” u Upravi Mladosti. 

Uprava je takođe ušla u poodmakle razgovore u vezi sa nabavkom stolica na tribinama čije će postavljanje biti završeno do kraja godine kako bi navijači imali bolje uslove za gledanje utakmica.

– Donijeli smo odluku i da tražimo sredstva za osvjetljenje na stadionu. Lokacija gradskog stadiona, osnovne škole, vrtića i radničkog igrališta zaslužuje da bude noću osvjetljena iz mnogih razloga – kažu u Upravi kluba. 

Vlada RS odobrila je za rekonstrukciju objekta na stadionu Mladosti 70.000 KM. Odobreni novac biće iskorišten za sanaciju kompletne zgrade čime će najstariji sportski kolektiv dobiti vrhunske uslove za rad. Radove izvodi kotorvaroško preduzeće “Dekol”, koje je izabrano za najpovoljnijeg ponuđača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*