Mladi rukometaši Kotor Varoša fantastični u Banjaluci

Mladi rukometaši Kotor Varoša briljirali su na Međunarodnom omladinskom turniru održanom u Banjaluci i u tri kategorije se popeli na pobjedničko postolje.

Najuspješniji su bili rukometaši rođeni 2002. koji su stigli do pobjedničkog pehara. Do trofeja su ih predvodili fantastični Mladen Kalamanda koji je proglašen za najboljeg igrača i strijelca i Zoran Radić koji se okitio titulom prvog golmana turnira.

Stepenicu niže na pobjedničkom postolju popeli su se igrači rođeni 2004. godine, dok je generacija 2000. zauzela treće mjesto.

– Prezadovoljan sam odigranon sezonom i ovo je kruna odličnih igara za mene i mog klupskog druga Kalamandu sa kojim sam branio i boje Kozare iz Kozarske Dubice. Kotor Varoš je pokazao da je grad rukometa i da ima sjajne generacije mladih igrača – rekao je Radić za MKV.

Pet dana festivala rukometa u Banjaluci pokazalo je da je Kotor Varoš rasadnik rukometnih talenata i da ima najbolju školu rukometa na čelu sa trenerom Stamenkom Antonićem čiji je rad sa mladima urodio dugim nizom medalja sa raznih takmičenja.

Na turniru su osim naših rukometaša učestvovale ekipe iz Lazarevca (Srbija), Budve (Crna Gora), Cerklje (Slovenija), Lukavca, Jajca, Viteza, Laktaša, Gradiške, Prnjavora i Čelinca (BiH).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*