“MG sistem” odbranio titulu, Jovanović najbolji trojkaš

“MG sistem” odbranio je titulu na turniru u uličnoj košarci u Kotor Varošu savladavši u finalu ekipu “Kršini drugari” rezultatom 15:14.

Zta najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Cigale iz pobjedničke ekipe, dok je u šutiranju trojki pobijedio njeg saigrač Strahinja Jovanović, koji je u konkurenciji 27 takmičara, pogodio sedam trojki iz deset pokušaja.

– Turnir u Kotor Varošu jedan je od najbolje organizovanih i sa velikim zadovoljstvom dolazimo u ovaj grad gdje je uživanje igrati pred publikom koja voli košarku. Čestitam našim rivalima na fer igri i organizatoru na odlično obavljenom poslu – istakao je Cigale.

Pehare, medalje, diplome i novčane nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručili su direktor Centra za kulturu, sport i informisanje Dragan Zeljković i dugogodišnji košarkaški radnik Zoran Tešić.

Organizatori turnira, na kojem je učestvovalo 19 ekipa, bili su Opština Kotor Varoš i Centar za kulturu, sport i informisanje. Završnica turnira odigrana je u sportskoj dvorani zbog jake kiše koja je juče pogodila Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*