Kršini drugari otvaraju finalno veče u Zabrđu

Finalno veče turnira u malom fudbalu u Zabrđu počeće večeras u 20 časova revijalnom utakmicom u znak sjećanja na njegovog dugogodišnjeg organizatora Dejana Kršića Kršu.

Organizatori turnira ističu da je to najmanje što mogu učiniti kako ne bi bio zaboravljen čovjek koji je živio za fudbal i turnir u Zabrđu koji je organizovao prethodnih sedam godina. 

– Svi koji budu željeli da igraju u revijalnoj utakmici su dobrodošli, a utakmicu će početi ekipe Kršinih drugara, koji ne dozvoljavaju da izblijedi sjećanje na Kršu – rekli su u Organizacionim odboru turnira.

Potom će biti odigrana prva polufinalna utakmica u kojoj se sastaju Pekara Obeliks i Auto-servis Džomba, dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Vujinović komerc i Kontakt šped. Nakon toga uslijediće meč za treće mjesto i finalni okršaj.

Sinoćnje utakmice su zbog kiše odigrane u sportskoj dvorani u Kotor Varošu, a finalno veče trebalo bi da bude održano u Zabrđu ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Organizatori su za najbolje ekipe obezbijedili nagradni fond vrijedan 1.800 KM. Turnir u Zabrđu ove godine ima memorijalni karakter u znak sjećenja na tragično preminulog Dejana Kršića Kršu.

Program finalne večeri:

20:00 Revijalni meč

20:40  Pekara Obeliks – Auto-servis Džomba

21:20  Vujinović komerc – Kontakt šped

22:00 Utakmica za treće mjesto

22:30 Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*