Kragić odličan u trci Banjalučke trkačke lige

Aleksandar Kragić iz Kotor Varoša zabilježio je joj jedan dobar rezultat, ovaj put u trci održanoj u okviru Banjalučke trkačke lige.

Kragić, koji se iz hobija bavi atletikom, je u trećoj od četiri trke u okviru lige zauzeo 16. mjesto u konkurenciji 57 učesnika u seniorskoj kategoriji. Trkači su snage odmjerili na dionici dugoj tri kilometra, koja je naš sugrađanin istrčao za 11 minuta i 43 sekunde.

– Zadovoljan sam rezultatom i najvažnije je da imam kontinuitet dobrih trka ove sezone. Konkurencija je bila veoma jaka i to jasno pokazuju rezultati prvih pet takmičara – rekao je Kragić.

Trka je imala humanitarni karakter i novac koji je ostao poslije plaćanja troškova organizacije doniran je humanitarnoj organizaciji “Budimo ljudi”. Prvobitno je bilo planirano da novac bude doniran za liječenje Natalije Pupčević, ali će poslije njene smrti biti preusmjeren za druge kojima je potrebna pomoć.

U okviru Banjalučke trkačke lige preostalo je da bude održana još jedna trka, a koncept je da svaka bude u različitom godišnjem dobu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*