Kotorvaroški trio sa reprezentacijom na turniru u Grčkoj

Kotorvaroški rukometni trio Mladen Kalamanda, Božo Tepić i Zoran Radić putuje danas u Grčku gdje će sa kadetskom reprezentacijom RS učestvovati na veoma jakom turniru.

Reprezentacija RS će u Atini odmjeriti snage sa selekcijama Hrvatske, Islanda i Rumunije.

– Imali smo dva vikenda okupljanje i pripreme u Brčkom i Tesliću kako bismo što spremniji i uigraniji dočekali ovaj turnir. Turnir je izuzetno kvalitetan i nalazimo se u jakoj grupi sa zemljama čiji su klubovi i seniorske selekcije godinama u samom vrhu evropskog i svjetskog rukometa. To će nam biti i motiv više da se dokažemo – rekao je Kalamanda za “Moj Kotor Varoš”.

Među stativama će biti odlični Radić koji s nestrpljenjem očekuje da istrči na parket i ukrsti koplja sa vršnjacima iz vrhunskih selekcija.

– Siguran sam da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu i da ćemo pokazati da se i u RS igra dobar rukomet. Novi poziv za reprezentaciju je još jedan dokaz da smo na dobrom putu. Turnir u Atini je veliki izazov koji ćemo nadam se uspješno savladati – kaže Radić za “Moj Kotor Varoš”.

Tepić nije bio previše raspoložen za priču, navodeći da su njegovi drugari sve rekli, ali će sigurno kao i uvijek biti raspucan na parketu i predstavljati jednu od najvećih prijetnji za protivničke golmane.

Prva utakmica na programu je u subotu protiv Island u jutarnjem, u večernjem terminu snage će odmjeriti sa Rumunijom, a duel sa Hrvatskom planiran je za nedjelju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*