Kotorvaroški futsaleri na policijskom tronu

Trojica sadašnjih i jedan donedavni igrač Kluba malog fudbala Kotor Varoš okitili su se titulom na “Policijadi” u dresu Policijske uprave Banjaluka.

Time je još jednom potvrđeno da se u našem gradu igra vrhunski mali fudbal i kvalitet Kluba malog fudbala Kotor Varoš, koji je osvojio četvrto mjesto u Prvoj ligi i izborio polufinale Kupa RS.

Policijsku upravu Banjaluka su do titule predvodili kapiten Kluba malog fudbala Kotor Varoš Miroslav Nedić i njegovi saigrači Dragan Verić i Obrad Stojanović, a doprinos je dao i Enis Mušanović, koji je nedavno iz kotorvaroškog tima prešao u Šampion iz Laktaša.

Na fudbalskom turniru “Policijade” učestvovalo je 18 ekipa, a u završnom okršaju Policijska uprava Banjaluka je savladala Specijalnu antiterorističku jedinicu 2:0. Klub malog fudbala Kotor Varoš imao je predstavnika i među specijalcima čiji je dres nosio Nikša Gligić.

“Policijada” je održana u Banjaluci, a na tradicionalnim sportskim igrama radnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS nastupilo je 620 takmičara u sedam sportskih disciplina – krosu, streljaštvu, malom fudbalu, basketu, odbojci, džudu i plivanju.

Na “Policijadi” su učestvovali pripadnici svih policijskih uprava, uprava u sklopu sjedišta MUP-a i Specijalne antiterorističke jedinice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*