Kotorvaroški biciklisti u trci za najbolje sportiste RS

Kotorvaroški biciklisti Davor Tubić i Sergej Maksimović ušli su u konkurenciju za najbolje sportiste RS za 2020. godinu koji će biti izabrani u sklopu manifestaciju “Izbor deset najboljih sportista RS” dnevnog lista “Glas Srpske”.

Ova godina je za Tubića i Maksimovića, koji voze za banjalučki BSK, bila odlična, a njihovi rezultati nisu promakli Biciklističkom savezu RS koji ih je predložio žiriju manifestacije. Tubić je predložen za najboljeg, a Maksimović, koji se takmiči u juniorskoj konkurenciji, za najperspektivnijeg sportistu RS.

Tubić se nalazi među 21 sportistom koje su matični savezi nominovali za najboljeg sportistu RS. Odluku će donijeti stručni žiri na čijem je čelu proslavljeni vaterpolista Dejan Savić, dok će o najperspektivnijim sportistima odlučivati Ministarstvo porodice, omladine i sporta koje će najbolje nagraditi stipendijama.

Prilikom izbora najboljeg sportiste u obzir će biti uzeti i glasovi publike. Glas za Tubića moguće je dati slanjem SMS poruke sa sadržajem GL 5 na broj 091 610 102.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*