Kotorvarošanka Sara Marić na Balkanskom prvenstvu

Džudistkinja kotorvaroške Mladosti i članica reprezentacije BiH Sara Marić nastupiće ovog vikenda na Balkanskom prvenstvu za juniore, koje će biti održano u Zvorniku.

Ovo je najjjače takmičenje na kojem će Sara Marić nastupiti u dosadašnjoj bogatoj karijeri i vjeruje da može napraviti novi iskorak nakon što je na domaćim tatamijima osvojila skoro sve što se može osvojiti.

– Spremna sam i učiniću sve što budem mogla da dođem do što boljeg rezultata. Svjesna sam da me čekaju najjači protivnici do sada, ali vjerujem u sebe i ono što sam radila sa trenerom Sejdom Tatarom – rekla je Sara Marić za “Moj Kotor Varoš”, koja je ranije izborila vizu i za nastup na Balkanskom prvenstvu u kadetskoj konkurenciji.

Predsjednik Džudo saveza RS Ognjen Pavlović rekao je da će na Balkanskom prvenstvu učestvovati oko 300 predstavnika džudo reprezentacija iz osam zemalja.

Organizator takmičenja je Džudo klub “Srpski soko” iz Zvornika čiji je predsjednik Dragan Božović najavio odlične mečeve i naglasio da je ovaj sportski događaj jedan od najvećih u istoriji Zvornika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*