Kotorvarošanin završio drugi ciklus priprema u Italiji

Član Kluba malog fudbala Kotor Varoš Dejan Trifković vratio se iz Italije sa drugog dijela priprema futsal reprezentacije BiH do 19 godina u sklopu kojih je odigrao dvije prijateljske utakmice protiv domaće selekcije.

Nakon što je u prvom meču poražena rezultatom 5:2, reprezentacija BiH je u drugoj utakmici pružila mnogo jači otpor i pretrpjela minimalan poraz 3:2.

Trifković je u oba meča bio starter, imao veliku minutažu i učvrstio svoju poziciju u reprezentaciji.

– Zadovoljan sam svojom igrom i otporom koji smo pružili Italijanima, a posebno u drugoj utakmici. Važno je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i igramo sve bolje – rekao je za „Moj Kotor Varoš“ Trifković koji je upisao četiri nastupa za selekciju BiH.

Selekcija BiH se priprema za predstojeće kvalifikacije za prvo Evropsko prvenstvo futsal reprezentacija u ovoj uzrasnoj kategoriji biće održano u septembru 2019. godine u glavnom gradu Letonije – Rigi.

Reprezentacija BiH smještena je u grupu tri glavne kvalifikacione runde gdje će za protivnike imati selekcije Srbije, Portugala i Moldavije. Kvalifikacioni turnir ove grupe biće održan od 26. do 31. marta 2019. godine u BiH, a plasman na završnicu Evropskog prvenstva uz domaćina će ostvariti sedam pobjednika grupa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*