Kotorvarošani stigli do titule u dresu banjalučkog velikana

Božo Tepić i Zoran Radić iz Kotor Varoša stigli su u dresu banjalučkog Borca do titule šampiona RS.

Odlični bek i golman u banjalučkom velikanu najprije su sa tri pobjede zauzeli prvo mjesto u grupi, a potom izvojevali još dva trijumfa do šampionskog pehara u konkurenciji igrača rođenih 2002. i 2003. godine.

Pred crveno-plavom četom redom su padali Jedinstvo (22:16), Kotor Varoš (34:10), Lokomotiva (21:18), Mlijekoprodukt Kozarska Dubica u polufinalu (25:24) i domaća Sloga Doboj u finalu (16:15).

Tepić je time ponovio prošlogodišnji rezultat kad aje takođe osvojio titulu sa Borcem, dok je Radiću ovo premijerni trofej sa Banjalučanima kojima se pridružio prije nekoliko mjeseci.

– Presrećan sam zbog osvojenog trofeja i odbranjene šampionske titule. Rivali su bili izuzetno kvalitetni, a posebno je bilo teško u završnici, što pokazuje i tijesan rezulat. Najvažnije je da smo izdržali sve pritiske i stigli do pehara – rekao je Tepić za “Moj Kotor Varoš”.

Borčev omladinski pogon je pokazao da uprava kluba ne treba da brine za budućnost, a još jednom se ispostavilo i da je Kotor Varoš rasadnik rukometnih talenata.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*