Kotorvarošani šampioni RS, briljirao Danilo Nović

Klub malog fubala Kotor Varoš donio je još jedan trofej u naš grad, a za njega su zaslužni omladinci koji su danas u Brčkom trijumfovali na završnom turniru Omladinske lige RS.

Omladinci su na taj način odbranili danas titulu šampiona RS osvojenu prošle godine. Na završnom turniru učestvovale su tri od četiri ekipe koje su stekle to pravo, jer se u Brčkom nije pojavilo KMF Jahorina sa Pala. Zbog toga je umjesto kup sistema primjenjeno drugo pravilo pa je šampion bio poznat poslije međusobnih duela sve tri ekipe.

Izabranici Vladana Đekanovića su u oba odigrana meča poslije preokreta došli do pozitivnog rezultata. U prvom duelu je domaćin turnira KMF Beli anđeo vodio 5:2, ali su naši igrači na krilima Damjana Radiše stigli do remija 6:6.

Drugi meč ponovo je donio brige, pa radost. KMF Čelinac je poslije dva minuta vodio 2:0, ali je onda na scenu stupio naš tim i stigao do ubjedljive pobjede 7:2. Na terenu je briljirao Danilo Nović koji je čak pet puta zatresao mrežu Čelinčana i turnir završio sa šest golova na svom kontu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*