Kotorvarošani pred legendama podigli pehar

Kotorvarošani Božo Tepić i Zoran Radić osvojili su u dresu kadetske reprezentacije RS rukometni turnir u Novom Sadu koji je odigran u sklopu proslave 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Na turniru su osim reprezentacije RS učestvovale i selekcije vojvođanskih regija Srema, Banata i Bačke. Reprezentacija RS je u polufinalu bila bolja od Banata, a u finalu je slavila protiv selekcije Bačke.

Svi učesnici dobili su diplome, a sekretar za sport i omladinu u Vladi Vojvodine Vladimir Batez, pomoćnik ministra za sport RS Dragan Jaćimović i generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna uručili su pehare i medalje najboljim ekipama. Svi učesnici dobili su na poklon i majice i dresove, štampane specijalno za ovu priliku.

Turnir su podržali i nekadašnji reprezentativci i osvajači evropskih, svetskih i olimpijskih medalja – Momir Rnić, Jovan Kovačević, Jelena Erić, Lana Žiga, Branislav Radišić i Dragana Obradović.

Tepić, koji je standardni član reprezentacije RS, je istakao da je veoma srećan zbog još jednog osvojenog trofeja.

– Posebno je zadovoljstvo podići pehar pred legendama rukometa koji su bili u dvorani. Svaki uspjeh je dodatni motiv za nastavak treniranja I nadam se da će ih biti još mnogo – rekao je Tepić za “Moj Kotor Varoš”.

Tepić i Radić su članovi najvećeg rukmometnog kluba u BiH – banjalučkog Borca.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*