Kotorvarošani odbranili titulu, Varošić najbolji na turniru

Kotorvaroški fudbalski veterani osvojili su prvo mjesto na drugom međunarodnom turniru prijateljstva u Kotor Varošu na kojem su učestvovali još i veterani iz Prijedora, Apatina, Sokobanje, Golubinaca i Kranja.

Kotorvarošani su ostvarili tri uvjerljive pobjede i tako odbarnili prošlogodišnju titulu i nastavili niz uspjeha u ovoj godini. Drugo mjesto osvojili su veterani Jadrana iz Golubanaca, treća je bila Sokobanja, četvrto mjesto pripalo je Prijedoru, peto Kranju, a šesto Apatinu.

Najbolji igrač i strijelac turnira je član pobjedničke ekipe Jasmin Varošić, koji je rekao da su nijanse odlučivale o pobjedniku.

– Pohvalio bih angažman i zalaganje svih ekipa, a naše prvo mjesto je plod uigranosti i iskustva – istakao je Varošić.

Kapiten fudbalskih veterana iz Golubinaca Miodrag Serdar posebno je zahvalio domaćinu na odličnoj organizaciji.

– Sa opštinom Kotor Varoš njegujemo bratske odbnose, a fudbalski veterani iz ovog grada su naši istinski prijatelji i sa zadovoljstvom mogu reći da su ovaj turnir organizovali na vrhunskom nivou – naglasio je Serdar.

Veterani iz Apatina su u prvi plan stavili kvalitet turnira, koji ima za cilj promociju opštine Kotor Varoš i rekreacije kao zdravog načina života.

– Divni ljudi iz Kotor Varoša su pokazali zašto su prepoznatljivi u regionu, prije svega u organizaciji, a onda i u gostoprimstvu – rekao je kapiten fudbalskih veterana iz Apatina Radovan Miladinović.

Pehare i diplome svim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je čestitao učesnicima turnira na odličnoj igri i korektnom ponašanju.

Učesnici turnira su se prije početka takmičenja družili na imanju čuvene travarke iz Dabovaca Ljubice Marković, koja je podržala fudbalske veterane u nastojanju da se bave rekreacijom i promovišu zdrav način života.

Drugi međunarodni turnir prijateljstva u malom fudbalu zajednički su organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*