Kotorvarošani čekaju Majdova na borilištu

Džudo klub Mladost iz Kotor Varoša i ove godine  ima predstavnike na sportskim igrama radnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS – “Policijada” koje su jutros otvorene u Banjaluci.

Džudisti koji su stasali u Mladosti Dejan Kršić, Saša Kučuk i Dario Milić braniće boje svojih ekipa na “Policijadi”, a uoči početka borbi iskoristili su priliku da se druže i razmijene iskustva sa svjetskim i evropskim šampionom i reprezentativcem Srbije Nemanjom Majdovom. Kotorvarošani su godinama unazad imali dobre rezultate na “Policijadi”, a džudo je među sportovima u kojima su bili najuspješniji.

“Policijadu” je otvorio ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač koji je istakao da su ovogodišnje sportske igre najbrojnije i da je učešće uzelo 736 policajaca, koji će nadmetati u osam disciplina.

– Svi učesnici imaju veliki motiv da pobijede i nadam se da će ovo biti, ne samo najmasovnija, već i po rezultatima, najbolja “Policijada” – naveo je Lukač.

Majdov je rekao je da mu je drago što učestvuje na “Policijadi” i ocijenio da će biti mnogo dobrih borbi jer će na tatami izaći veliki broj profesionalnih sportista.

Takmičari će se na “Policijadi” u naredna dva dana nadmetati u osam disciplina – kros, džudo, streljaštvo, basket, mali fudbal, odbojka, šah i plivanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*