Kotor Varošu tri premijerligaša na putu ka trofeju Kupa RS

Rivali Kluba malog fudbala Kotor Varoš na finalnom turniru Kupa RS biće Leotar iz Trebinja, Tango iz Istočnog Sarajeva i Brčko zdravlje iz Brčkog.

Fudbalski savez RS obavijestio je četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju da će finalni turnir biti održan između 15. i 20. maja i pozvao klubove koji su zainteresovani da podnesu zahtjev za organizaciju završnice takmičenja.

– Zainteresovani smo da budemo domaćini završnog turnira i uputićemo zahtjev Fudbalskom savezu RS da nam povjere organizaciju. Održavanje finalnog turnira Kupa RS u futsalu bio bi najveći sportski događaj u Kotor Varošu u ovoj godini i kruna na uspješnu sezonu u kojoj je naš klub nastpao u Prvoj ligi RS. Nadamo se pozitivnom odgovoru Fudbalskog saveza RS, a razlog za optimizam je i činjenica da godinama završni turnir nije održan u banjalučkoj regiji – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladan Đekanović.

Sva tri rivala našeg tima su u minuloj sezoni nastupala u Premijer futsal ligi BiH. Leotar i Tango će u elitnom takmičenju biti i naredne sezone, dok je Brčko zdravlje izgubilo premijerligaški status.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*