Kotor Varoš ostao bez dva boda, Tatar na pragu odlaska

Duel šestog kola Prve futsal lige RS između Kluba malog fudbala Kotor Varoš i Šampiona iz Laktaša završen je remijem 3:3, a osim gubitka bodova naš ti je na putu da ostane i bez jednog od najboljih i najiskusnijih igrača Senedina Tatara na kojeg je oko bacio upravo večerašnji rival.

Utakmica je obilovala preokretima, a krajnjim ishodom mogu biti zadovoljniji gosti koji su ostvarili cilj da neporaženi napuste Kotor Varoš. Domaći su poveli u 9. minutu golom Tatara, ali je sedam minuta kasnije Šampion poravnao rezultat. Novu prednost Kotor Varošu u 18. minutu je donio Nemanja Knežević i postavio rezultat prvog poluvremena.

Šampion počinje šampionski drugo poluvrijeme i nakon samo pet minuta igre pravi preokret. Kotor Vafroš je od tada jurišao ka golu tima iz Laktaša, ali se kao i tokom cijelog meča ispromašivao i sve što su domaći uspjeli da učine jeste gol Kneževića kojim je osvojen bod.

Kotor Varoš nakon šest kola ima sedam bodova i izjednačen je sa večerašnjim protivnikom.

Predstavnici Šampiona razgovarali su poslije utakmice sa Tatarom koji će najvjerovatnije u zimskom prelaznom roku promijeniti dres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*