Kotor Varoš ispustio pobjedu protiv Borca

Rukometaši banjalučkog Borca drugu godinu uzastopno odnijeli su cijeli plijen iz Kotor Varoša, savladavši naš tim 26:24 u 10. kolu Prve lige RS.

Domaći su kontrolisali igru i rezultat dvije trećine meča, ali je onda proradila odbrana i posebno golman gostiju, koji iz brze igre u napadu dolaze do trijumfa.

Borac je bolje otvorio meč, ali Kotor Varoš brzo hvata priključak da bi od 18. minuta krenula serija kojom stižu do prednosti i dva gola viška na poluvremenu (13:11).

Prednost sa poluvremena sastav Damjana Tepića čuvao je u prvih desetak minuta drugog poluvremena da bi u 42. minutu stigli do tri gola prednosti (20:17). Tada kola kreću niz brdo i zahvaljujući pokretljivoj svojoj odbrani i fantastičnom golmanu, ali i promašenim kontrama, brzopletosti i neorganizovanosti domaćih u napadu, Borac za 16 minuta pravi seriju 7:1 i dolazi do tri gola prednosti (24:21).

Najefikasniji u našem timu bio je Miloš Jurić sa sedam, šest je postigao odlični pivot Radomir Stojanović, a gol manje Boško Tešić. 

Uprkos porazu domaćeg tima, nisu svi Kotorvarošani bili tužni, a posebno porodica Tepić, jer je pobjedu slavio naš igrač u crvrno-plavom dresu Božo Tepić.

Kotor Varoš je upisao treći ovosezonski poraz i poslije 10. kola sa utakmicom manje ima 16 bodova.

KOTOR VAROŠ: Jovičić, Radivojević, Stojanović 7, G. Marković, M. Sakan, Dubočanin, B. Marković 4, Gatić, Tešić 5, N. Sakan 1, Žarić 1, Radić, Jurić 7, Jovanović, Tepić, Kalamanda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*