Kotor Varoš doživio jedan od najtežih poraza

Klub malog fudbala Kotor Varoš pretrpio je večeras jedan od najtežih poraza od kada je osnovan, a nanio im ga je Ugljevik u sklopu četvrtog kola Prve lige RS u futsalu koji je slavio sa 10:1.

Publika u sportskoj dvorani mogla je da vidi izuzetno kvalitetnu utakmicu i još kvalitetnihe goste koji su demonstrirali zašto su višestruki šampioni RS. Naš tim parirao je u prvom poluvremenu i poslije vođstva gostiju uspjeli su da izjednače golom Dragana Verića, ali Ugljevik pred odlazak na odmor ipak dolazi do nove prednosti.

Drugo poluvrijeme počelo je napadima Kotorvarošana, koji pogađaju i prečku. Gosti su se opredijelili za kontranapade, ali ih je u tri navrata zaustavio Vladan Maksimović i spasao svoju mrežu. Spasa, međutim, nije bilo poslije uigrane akcije poslije prekida iz koje Ugljevik dolazi do trećeg gola. Od tada je na terenu uslijedila potpuna dominacija Ugljevičana koji iz kontri i solo akcija nastavljaju da rešetaju domaću mrežu.

Ugljevik je poslije ovog kola jedina neporažena ekipa i ima tri pobjede iz istog broja utakmica, dok je Kotor Varoš prekinuo sjajnu seriju od tri pobjede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*