Kotor Varoš dobio četiri šampiona RS

Sara Marić, Darija Danilović, Anja Smiljić i Kristijan Višnjić postali su šampioni RS u džudou.

Na prvenstvu RS za mlađe i starije pionire, kadete, juniore i mlađe seniore održanom u Laktašima Džudo klub Mladost iz Kotor Varoša predstavljalo je  25 takmičara, a najviše uspjeha imala je Sara Marić koja je osvojila zlatne medalje u juniorskoj i kategoriji mlađih seniorki.

Anja Smiljić trijumfovala je u konkurenciji mlađih pionirki, Darija Danilović kadetkinja, a Kristijan Višnjić starijih pionira.

Jedinu srebrnu medalju osvojio je Duško Janković, dok su se bronzom okitili mlađi pioniri Jovana Popović i Stefan Serdar, stariji pioniri Dajana Dragojević i Nikola Rusmir, te kadeti Nikola Jeftimir i Andrej Brljić.

– Prilično sam zadovoljan ostvarenim rezultatima. Siguran sam da bi oni bili i bolji da su nastupili i naši takmičari koji su zbog bolesti bili spriječeni da putuju u Laktaše – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener Džudo kluba Mladost Sejdo Tatar.

Na takmičenju je učestvovalo 26 klubova sa ukupno 467 takmičara, a zbog epidemije virusa korona preduzete su posebne mjere zaštite učesnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*