Kotor Varoš protiv Čelinca upisao četvrti poraz u nizu

Četvrti poraz u nizu Klubu malog fudbala Kotor Varoš sinoć je nanijela ekipa Čelinca, koja je slavila rezultatom 6:3 i time pred naš tim stavila imperativ da u preostala dva kola dođu do jedne pobjede kako bi ostali u Prvoj ligi RS.

Gosti, koji se takođe bore da zadrže prvoligaški status, poveli su u šestom minutu, da bi izjednačenje Kotor Varošu u 15. minutu donio Aleksandar Tepić. Čelinac već u sljedećem minutu dolazi do novog vođstva i odlazi na odmor sa golom viška.

Odluka je pala u prvih desetak minuta nastavka kada Čelinac postiže četiri gola, a sve što su Kotorvarošani uspjeli da urade jeste da ublaže poraz golovima Laleta Bašića i Dragana Verića.

Kotor Varoš poslije 12 kola ima 14 bodova, a ispod su Ljubinje sa 12 i Sokrates sa devet s tim da oba tima imaju utakmicu manje, dok je posljednjeplasirani Ljubić sa pet bodova i dva meča manje od Kotorvarošana.

Sastav Vladana Đekanovića u borbu za opstanak gurnula je odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza RS koja mu je oduzela četiri boda zbog prekida utakmice protiv Jahorine na Palama u prvom dijelu sezone.

Naš tim u posljednja dva kola igra u Prnjavoru protiv Ljubića, a potom u Kotor Varoš stiže Jahorina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*