Kotor Varoš čeka fudbalske veterane iz RS, Srbije i Slovenije

Kotor Varoš će 29. septembra biti domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem će učestvovati ekipe iz RS, Srbije i Slovenije.

Na drugom međunarodnom turniru prijateljstva učestvovaće veterani iz Prijedora i Kotor Varoša, Apatina, Sokobanje, Stare Pazove i Kranja.

– Sve je spremno za dolazak gostiju i njihov boravak u Kotor Varošu. Ugostićemo više od 50 gostiju iz RS, Srbije i Slovenije i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu – istakao je potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Aleksa Vučanović.

Kapiten fudbalskih veterana iz Sokobanje Goran Frankulović u prvi plan ističe druženje i razmjenu iskustava.

– Dolazimo prvi put u Kotor Varoš, ali sudeći po našim dosadašnjim druženjima u Apatinu i Sokobanji očekujem da prijateljstva dodatno učvrstimo, a neka pobijedi najbolji – rekao je Frankulović.

Predsjednik Udruženja rekreativaca iz Apatina Radovan Miladinović najavljuje bolje izdanje njegove ekipe nego na prošlogodišnjem turniru.

– Znamo da nas očekuju dvije utakmice u grupi, a nakon toga borba za plasman, što iziskuje maksimalan angažman ekipe da se predstavimo u što boljem svjetlu kotorvaroškoj publici – poručio je Miladinović.

Šest ekipa biće raspoređeno u dvije grupe, a prvoplasirani sastavi iz grupa igraće za prvo mjesto, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Međunarodni turnir prijateljstva u Kotor Varošu organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš. Sve utakmice bićeodigrane u sportskoj dvorani u sa početkom u 14.00 časova, ulaz je besplatan, a za posjetioce je obezbijeđeno točeno pivo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*